28 Aralık 2011 Çarşamba

Çanakkale Evlilik Hazırlıkları Fuarı 2012

Çanakkale'de bu yıl 2.si düzenlenecek olan fuarın konsepti "Mutluluk İçinde" olarak belirlendi.
Geçen yıl olduğu gibi bu yılda gelinlik defileler ve ekranlardan tanıdığınız ünlü isimler fuarda sizlerle olacak. Fuar tarihi yaklaştıkça, hız kazanan fuar hazırlıklarından haberdar olmanızı sağlamak için siz değerli basın mensubu dostlarımızı bilgilendirmek adına belirli sürelerde sizlere basın bültenlerimizi ulaştıracağız. Amacımız, fuara kadar gerçekleştireceğimiz tüm çalışmalardan sizleri haberdar etmek ve yenilikleri duyurmak.

Bu yıl 2. düzenlenecek "Evlilik Hazırlıkları 2012 Çanakkale" Yine birbirinden iddialı, yenilikçi katılımcı firmalarla yeni ürünlerle ziyaretçilerin karşısına çıkacak. Bu yıl biraz daha büyüyen "Evlilik Hazırlıkları 2012 Çanakkale" Ziyaretçilerin ilgisini çekeceğine inandığı "EVLENDİRİYORUZ" salonunda evlenecek ve ev alacakları bankalar ve inşaat sektörüyle buluşturuyoruz. Bu bölümde ev almayı düşünen ve ev alacak ziyaretçiler Çanakkale'nin yeni projeleri ile tanışacak ev krediler hakkında bilgi sahibi olacaklar.

Ayrıca fuarda Çanakkale'de çıkan Evlilik rehberi "Wedding Guide"nin yeni sayısı da fuar boyunca ziyaretçi ve firmalara ücretsiz olarak dağıtılacak. Yeni evlenecek çiftler, yada evlenmeyi düşünenler tam bir evlilik rehberi olan dergide aradıkları her şeyi bulabilecekler. Fuar süresince yazılı ve görsel basının ilgisini çekmek ziyaretçiye eğlenceli vakit geçirtmek için medyatik isimler fuara davet edilecektir. Fuar süresince katılımcı firmaların yer alacağı şovlar ,defileler ve workshoplarla 2012 gelin saçı tasarımları ve gelin makyajlarının da uygulamalı olarak ziyaretçilere sunulacak.

Çanakkale'de Evlilik Hazırlıkları 2011 Fuarı Heyecanı

Hiç yorum yok:

Popüler Yayınlar

 
web ve teknoloji dünyasında olup bitenlerle ilgili kendi halinde bağımsız bir blog. Powered by Blogger